Για να δούμε ποια προγράμματα εκκινούν μαζί με τα Windows 7 θα πρέπει να κάνουμε περίπου τα παρακάτω:
α. θα πρέπει να βεβαιωθούμε ότι εμφανίζονται τα κρυφά αρχεία και οι φάκελοι. Κάτι τέτοιο γίνεται ως εξής: πηγαίνουμε στον Πίνακα Ελέγχου --> Εμφάνιση και Εξατομίκευση --> Επιλογές φακέλων και στο αναδυόμενο παράθυρο επιλέγουμε την καρτέλα Προβολή. Εκεί, στο πεδίο "Ρυθμίσεις για προχωρημένους" φροντίζουμε να είναι επιλεγμένο το "Εμφάνιση κρυφών αρχείων, φακέλων και μονάδων δίσκου". Αν δεν είναι, το τσεκάρουμε και πατάμε "Εφαρμογή" πριν από το ΟΚ.
β. στη συνέχεια ακολουθούμε τη διαδρομή C:\Users\ΌνομαΧρήστη\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup, για να δούμε τον φάκελο με τις εφαρμογές, οι οποίες εκκινούν αυτόματα με την εκκίνηση των Windows. Εναλλακτικά μπορούμε να βρούμε από το μενού --> Όλα τα προγράμματα, τον φάκελο "Εκκίνηση", όπως φαίνεται και στην παρακάτω εικόνα:


Βασικά στον φάκελο υπάρχουν συντομεύσεις προς τις εφαρμογές και όχι οι ίδιες οι εφαρμογές. Όσες λοιπόν δε θέλουμε, τις διαγράφουμε (π.χ. με δεξί κλικ ή με το πλήκτρο del), ή, αν θέλουμε, προσθέτουμε κι άλλες.


This entry was posted on Δευτέρα, Δεκεμβρίου 03, 2012 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.